<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>Офіційний блоґ life:) &#187; шахрайство</title>
	<atom:link href="http://blog.life.com.ua/tag/shahrajstvo/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://blog.life.com.ua</link>
	<description>Офіційний блоґ life:). Новини, спілкування, обговорення нових тарифів тощо.</description>
	<lastBuildDate>Fri, 03 Feb 2012 15:01:05 +0000</lastBuildDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.8.4</generator>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
			<item>
		<title>Будьте уважні в соціальних мережах та на форумах!</title>
		<link>http://blog.life.com.ua/budte-uvazhny/</link>
		<comments>http://blog.life.com.ua/budte-uvazhny/#comments</comments>
		<pubDate>Wed, 04 Nov 2009 12:33:08 +0000</pubDate>
		<dc:creator>Надія Лубніна</dc:creator>
				<category><![CDATA[Новини]]></category>
		<category><![CDATA[шахрайство]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://blog.life.com.ua/?p=224</guid>
		<description><![CDATA[Активні користувачі соціальних мереж та форумів уже напевне стикалися з дивними оголошеннями нібито звільнених співробітників life:), які пропонують відправити SMS із певним числовим кодом для того, щоб безкоштовно поповнити мобільний рахунок. На жаль, у такий нечесний спосіб деякі користувачі соціальних мереж намагаються підняти рейтинг своїх сторінок та профілів. ]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<p>Активні користувачі соціальних мереж та форумів уже напевне стикалися з дивними оголошеннями нібито звільнених співробітників life:), які пропонують відправити SMS із певним числовим кодом для того, щоб безкоштовно поповнити мобільний рахунок. На жаль, у такий нечесний спосіб деякі користувачі соціальних мереж, тих самих «Однокласників» чи «В Контакті», намагаються підняти рейтинг своїх сторінок та профілів. </p>
<p><span id="more-224"></span>Ось один з прикладів:</p>
<blockquote><p><strong>Vova</strong> (15:09 | 24 сентября,2009)</p>
<p>Я когда-то работал на &#8220;Life&#8221;, и они меня уволили и-зза кризиса.Всем работникам &#8220;Life&#8221; можно было БЕСПЛАТНО ПОПОЛНЯТЬ себе моб. счет.ДЛЯ ЕТОГО НУЖНО оправить <strong>sms</strong> с текстом <strong>id</strong><strong>18518068</strong> на <strong>номер 4280</strong> и в течение 5 мин вам прийдет 25 грн. Я вам ето говорю для того чтобы отомстить Life за то что они меня уволили!!!Пользуйтесь.Пополнять можно раз в 7 дней.(также ето действует на операторе Beeline).</p></blockquote>
<p> Тому будьте пильними, адже ви не просто не отримаєте обіцяного поповнення рахунку, а й витратите власні гроші на платне SMS.</p>
<p>Оскільки ми як оператор не можемо зупинити розміщення подібних повідомлень на он-лайн ресурсах, до яких будь-хто має вільний доступ і може коли завгодно без перешкод розміщувати будь-яку інформацію, ми просимо кожного брати особисту відповідальність стосовно реакції на подібні оголошення. Адже у найгіршому випадку доведеться звинувачувати лише власну довірливість.</p>
<p>Тож, якщо є час і натхнення, давайте разом реагувати на подібні оголошення прямо на форумах. Таким чином ми разом зможемо попередити інших.</p>
<p>А будь-які запитання завжди можна задати офіційним джерелам оператора: зателефонувавши в call-центр або залишивши їх на офіційному сайті чи у коментарях до цього поста на life:) блозі.</p>
<p>Будьте пильними!</p>
<p> </p>
<p><strong> </strong></p>
]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://blog.life.com.ua/budte-uvazhny/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>21</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>

